Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da din görevlileri haftası başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan ve Darıca da görev yapan Cami imamları Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek hafta boyunca düzenleyecekleri etkinliklerle ilgili bilgiler aktarıp ,Başkan Karabacak’ı programlara davet ettiler.

Darıca'da din görevlileri haftası başladı
03 Ekim 2012 - 09:31
 Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan ve Darıca da görev yapan Cami imamları Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek hafta boyunca düzenleyecekleri etkinliklerle ilgili bilgiler aktarıp ,Başkan Karabacak’ı programlara davet ettiler. Darıca Müftüsü Remzi Pehlivan ziyarette yaptığı açıklamada “her yıl ekim ayının ilk haftası kutladığımız Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda yeni nesillerin camilere olan ilgisinin arttırılmasını amaçlıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada bizlerde Darıca Müftülüğü olarak değişik programlar icra edeceğiz. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz.”diyerek Başkan Karabacak’ı da düzenleyecekleri etkinliklere davet etti. 
Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Karabacak ise yeni nesillere camileri sevdirmek ve camilerde ibadet etme alışkanlığını kazandırmanın önemine değinerek, bu konuda din görevlilerine büyük görevler düştüğünü ifade etti.Başkan Karabacak misafirlerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ederek düzenleyecekleri etkinliklerde başarılar diledi.