Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da denizin dibinden çıkarılan atıklar, görenleri şaşkına çevirdi!

 Çevre ve deniz temizliği konularına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Darıca Balıkçı Barınağında deniz dibi temizliği yapıldı. Dalgıçların denizin dibinden çıkardıkları plastik sandalye, çaydanlık, otomobil lastiği, sandalye, battaniye gibi çöpler görenleri hayrete düşürdü. Darıca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Akın Ateş, yaptığı çağrıda ‘’Denizler ve çevre bizim çocuklarımıza emanetimizdir. Lütfen kirletmeyelim.’’ Dedi.

Darıca'da denizin dibinden çıkarılan atıklar, görenleri şaşkına çevirdi!
24 Haziran 2024 - 15:52
Darıca Belediyesi koordinasyonunda Darıca Su Ürünleri Kooperatifi tarafından  su altı temizliği gerçekleştirildi. Çevre ve deniz temizliği konularına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte dalkıçlar tarafından denizin dibinden otomobil lastiği, koltuk ve benzeri atık malzemeler çıkarıldı. Denizin dibinden çıkarılarak sahilde sergilenen çöpler görenleri şaşkına çevirdi.
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu ve Darıca Su Ürünleri Kooperatifi üyesi amatör balıkçıların katıldığı etkinlikte pankart açan çocuklar ‘’Biz çocuklara temiz bir Dünya bırakın’’ mesajını verdiler. Başkan Yardımcısı İsmail Ramazanoğlu, Denizlerimizin, çevremizin temiz tutulması ve gelecek nesillere daha temiz bir dünyanın bırakılması ile ilgili bu çalışmayı gerçekleştiren Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Akın Ateş ve üyelerine teşekkür etti. 
Kooperatif Başkanı Akın Ateş’te   İnsanoğlunun en kötü davranışlarından bir tanesinin doğayı vahşi bir şekilde kirletmesi ve tahrip etmesi olduğunu dile getirerek "Kirletmeyelim, çevremizi doğamızı koruyalım" mesajını verdi.  Ateş, çevre ve deniz temizliğine dikkat çekmek amacıyla bu tür etkinlikleri bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceklerinin de altını çizdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum