Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da çay içerken tabancayla vurulan genç kurtarılamadı

Darıca'da geri dönüşüm deposunda çalışan 18 yaşındaki genç, aynı işi yapan bitişikteki dükkana giderek arkadaşlarıyla çay içip sohbet etmeye başladı.Bu sırada yoldan geçen bir otomobil içerisindeki şahıslar yan yana olan 4 iş yerini kurşun yağmuruna tuttu. Açılan yaylım ateşi sonrası kurşunların isabet ettiği talihsiz genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

26 Ağustos 2024 - 05:14 - Güncelleme: 26 Ağustos 2024 - 06:11
Olay, gece saatlerinde Sırasöğütler Mahallesi,  Sanayi ve Aydınlar Caddesi’nin bulunduğu kesişimde meydana geldi.
Hareket halindeki bir otomobil içerisinde bulunan şahıslar,  3 geri dönüşüm deposu ile 1 oto kaporta dükkanını tabancalarla yaylım ateşine tuttu.. Açılan ateş sonrası geri dönüşüm deposunda çalışan Ahmet Satan (18) isimli genç,  aynı işi yapan bitişikteki depoda arkadaşlarıyla çay içip sohbet ettiği sırada kurşunların hedefi oldu. Çalışanların haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, vücuduna birden fazla kurşun isabet eden Ahmet Satan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde  tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinde yapılan incelemede 22 adet boş mermi kovanı bulunurken, kurşunlardan bazılarının oto kaporta dükkanında tamir edilmek üzere bırakılan bir otomobil ile iş yerlerinin kapılarına isabet ettiğini tespit eden polis, soruşturma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum