Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da balıkçılar törenle 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı

Darıca’da balıkçılar, sezonun açılmasıyla ”Vira Bismillah” dedi. Darıca Balıkçı Barınağı’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta katıldı.

Darıca'da balıkçılar törenle 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı
01 Eylül 2023 - 12:04 - Güncelleme: 01 Eylül 2023 - 12:28
Balık sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Darıcalı balıkçıların av sezonuna hazırlık çalışmaları tamamlandı ve bugün sabah yapılan törenle ”Vira Bismillah” denildi. Av yasağının sona ermesiyle hazırlıklarını tamamlayan Darıcalı balıkçılar, Darıca Balıkçı Barınağı'ndan teknelerle konvoy yaparak denize açılarak sezonu açtı.
Darıca Balıkçı Barınağı’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Akın Ateş ve Darıcalı balıkçılar katıldı. Denizde konvoy yaparak denize açılan balıkçılara Darıca protokolü de eşlik etti. 
Darıca Balıkçı Barınağı’nın çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Bıyık, "Barınağımızdaki çalışmalarımızda hızla ilerliyoruz. 2024 yılının başına kadar barınağımız  her şeyiyle bitecek ve Darıcalı balıkçılarımız için kullanıma hazır hale gelecek" dedi.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum