Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 500 çocuk erkekliğe ilk adımı atacak

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer alan Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşecek. 5 yaş üzeri 500 çocuğun erkekliğe ilk adım atacağı etkinlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ailelerin mutluluğuna ortak olacak.

Darıca'da 500 çocuk erkekliğe ilk adımı atacak
27 Haziran 2024 - 10:02
Darıca Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Sünnet Şöleni” bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşecek. 5 yılda 3 bin 100 çocuğun sünnetini gerçekleştiren Darıca Belediyesi, çeşitli nedenlerle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelerin ve çocuklarının da ilk mürüvvetlerinde yaşadıkları gurur ve sevinçlerine ortak oluyor.
CUMARTESİ GÜNÜ ETKİNLİK DÜZENLENECEK
Toplu Sünnet Şöleni’nde bugüne kadar binlerce çocuğu uzman hekimler tarafından sünnet ettiren Darıca Belediyesi, bu yıl da 500 çocuğu sünnet ettirdi. Çocukların sünnet kıyafetlerini de dağıtacak olan Darıca Belediyesi ayrıca çocuklar için sürpriz hediyeler de dağıtacak. 29 Haziran Cumartesi günü Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi’nde saat 18.00’da düzenlenecek Geleneksel Sünnet Şöleni’ne çocuklar ve aileleriyle birlikte binlerce kişi katılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ailelerin mutluluğuna ortak olacak.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum