Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 30 Ağustos coşkusu!

30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca’da da coşkulu bir şekilde kutlandı.

 Darıca'da 30 Ağustos coşkusu!
30 Ağustos 2013 - 10:44
30 Ağustos Zafer Bayramı, Darıca’da da coşkulu bir şekilde kutlandı. Protokol üyeleri saygı duruşu ve İstikal Marşı’nın ardından tebrikleri Darıca Kaymakamlığı'nda kabul etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Darıca'da da coşkuyla kutlandı. Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11:00 da başlayan kutlama törenine Kocaeli Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Kışla Kom Vek.P.Üst. Samet Örenlier, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşları, muhtarlar, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
KAYMAKAMLIKTA KOKTEYL VERİLDİ
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ve bayrağımızın göklere çekilmesi, günün önem ve anlamını belirten konuşma ve okunan şiirlerle devam etti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından Darıca Kaymakamlığı’nda protokol üyelerinin tebrikleri kabul etmesi ve verilen kokteyl ile Zafer Bayramı etkinlikleri sona erdi.