Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, Cannes'a çıkarma yapacak

10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes’da düzenlenecek olan MIPIM 2015, Türkiye’nin şehir çıkarmasına sahne olacak. MIPIM 2015, bu yıl Türk şehirlerinin yoğun katılımına sahne olacak. Bu şehirler arasında ilçemiz Darıca’da bulunacak.

 Darıca, Cannes'a çıkarma yapacak
20 Ocak 2015 - 08:07
Bu yıl dünya çapında markalaşmayı amaçlayan şehir katılımının ön plana çıktığı MIPIM 2015’e Türkiye; İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Sakarya şehirlerinin yanı sıra Darıca ve Beyoğlu Belediyesi başta olmak üzere pek çok ilçeyle katılacak. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer “MIPIM 2015, Türkiye’deki şehirlerin uluslararası platformda marka gücünü artırmaları için en önemli enstrüman olacak” diye konuştu. Türkiye’nin bu yılki MIPIM katılımında özellikle şehir katılımlarının ön planda olduğunu vurgulayan Aközer, katılan şehirler ve geliştirdikleri projeler hakkında “Ankara, Antalya ve İstanbul şimdiden kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de yerini aldı. Büyük ve nitelikli proje sayısının giderek arttığı Bursa, Sakarya, Bilecik, Darıca ve Bağcılar Belediye Başkanları; Marmara Belediyeler Birliği’nin çatısı altında MIPIM’e katılıyor” dedi.
 
Tüm projeler tek makette 
 
İstanbul Ticaret Odası’nın İstanbul Çadırı projesine de değinen Aközer, şunları söyledi: “Şehirlerimiz ve ilçelerimiz; MIPIM’in bu yılki ana konsepti olarak belirlenen ‘dijital devrim’ doğrultusunda projeler geliştiriyorlar. İstanbul’un tüm projelerini 96 metrekarelik tek bir makette görebilecek.”