Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca 2. Kitap Fuarı açıldı

Darıca Belediyesi’nin  düzenlediği  Darıca 2. Kitap Fuarı, açıldı

21 Mart 2022 - 14:10 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 14:20
Bugün açılışı gerçekleştirilen ve 29 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek olan fuarda bir çok tanınmış yazar kitaplarını imzalayarak konferans ve söyleşi yapacak.
Bölgenin önemli bir ihtiyacını gidermek amacıyla Darıca Belediyesi’nin organize ettiği Cami Mahallesi, Kapalı Semt Pazarı’ndaki  2.kitap fuarının açılışına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti İl Başkanı  Mehmet Ellibeş, muhtarlar, öğrenciler ve yazar Alişan Kapaklıkaya katıldı.
100 yayınevi, 1 milyon kitap ve birçok tanınmış yazara ev sahipliği yapacak.  olan Darıca Kitap Fuarı, hafta içi 09.00-20.00 ve hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Konferanslar, söyleşiler ve imza günleri etkinliği ile kitapseverlere unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatacak olan Darıca Kitap Fuarı, Mete Yarar, Bekir Develi, Nedim Şener, Hatice Kübra Tongar, Şermin Yaşar ve Alişan Kapaklıkaya gibi birçok tanınmış yazara ev sahipliği yapacak.

BAŞKAN BIYIK; 48 BİN ÖĞRENCİYİ FUARA BEKLİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2.’si düzenlenen kitap fuarının açılış sırasında yaptığı konuşmasında ilçedeki 48 Bin öğrencinin tamamının kitap fuarına gelmesini beklediklerini söyleyerek, ‘’ Bizim hedefimiz bu, zaman içerisinde bunu gerçekleştireceğiz. Sadece Milli Eğitimdeki öğrencilerimiz değil, halkımızın da yoğun teveccühünü görüyor ve gözlemliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda bunları yapıyoruz’’ dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum