Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dadaşlar 1001 Hatim için Darıca'da buluştu

Erzurum'un 500 yıllık Kur'an okuma geleneği olan 1001 Hatim’i Kocaeli’ye taşıyan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu(KEDFE), asırlık geleneğine sahip çıkıyor.

Dadaşlar 1001 Hatim için Darıca'da buluştu
12 Şubat 2022 - 12:25
1001 Hatim’in bu haftaki okunmasını Darıca Erzurumlular Derneği’nde gerçekleştiren KEDFE, gencinden yaşlısına kadar hatim indirilmesine köprü oluyor. 
BELEDİYE BAŞKANI BIYIK DA KATILDI
1001 Hatim programına; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Sıddık Topal, KEDFE 1001 Hatim Komisyon Başkanı Ahmet Kaya, KEDFE Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yener Tok, KEDFE yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda Erzurumlu vatandaş katıldı.  
DURSUN: 1001 HATİM EN ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ PROGRAMLARIN BAŞINDA GELİYOR
KEDFE Başkanı Tekin Dursun yaptığı açıklamada “KEDFE olarak 1001 Hatim bizim en çok önemsediğimiz programların başında geliyor. Doğduğumuz toprakların geleneğine hep birlikte sahip çıkıyoruz. Kocaeli genelinin de bu programı sahiplendiğini görmek bizim mutluluk sebebimiz. Bugün bizi yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık, güzel bir ev sahipliği yapan Darıca Erzurumlar Dernek Başkanımız Yusuf Akpunar, tüm protokol mensuplarına, hocalarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum