Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Çarşısı'nı gezdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kahramanmaraş'ta inşa edilen Kocaeli Çarşısı'nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Çarşısı'nı gezdi
23 Mart 2023 - 18:16
Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaralar sarılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Kocaeli’nin hem Büyükşehir hem ilçe belediyeleri seferber olmuş durumda. Deprem bölgesinde yıkılan iş yerlerinin yerine konteynerlardan oluşan Kocaeli Çarşısı’nı inşa etmek üzere kolları sıvayan Darıca Beledeiyesi, Körfez ve Dilovası Belediyelerinin ortaklığında 30 konteynerdan oluşan Kocaeli Çarşısı’nı depremzede esnafların kullanımına sunacak.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un koordine ettiği bölgede bugün bir dizi ziyaretler gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un da ziyaret ettiği Kocaeli Çarşısı’nı ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu inceledi. Soylu’nun ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli Çarşısı’ndaydı. 30 konteynerdan oluşan çarşıyı inceleyen Erdoğan’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bilgi verdi.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de Kocaeli Çarşısı’nı inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik etti. Öte yandan depremin ilk günlerinde bölgeye görevlendirilen ve çalışmalarını tamamladıktan sonra kente dönüş yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Kahramanmaraş’a giderek Kocaeli Çarşısı’nı yerince inceledi. Başkanlar, inşa ettikleri çarşıyı incelemek üzere bölgeye gelen Cumhurbaşkanı’nı selamladıkları anı da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum