Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çöpte bebek cesedi bulundu

ÖZEL HABER - Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde çöp konteynierine atılmış ve yeni doğmuş olduğu tespit edilen bebek cesedi bulundu.

Çöpte bebek cesedi bulundu
06 Haziran 2018 - 17:43

Darıca Kazım Karabekkir Mahallesi, Sokullu Caddesi, Kudret Sokak, No: 6 önündeki çöp konteynerine atılmış bebek cesedini aynı sokak üzerindeki bir inşaatta bekçilik yapan Mustafa Oğuz ismindeki bir vatandaşın çöp atmaya gittiği sırada fark ettiği öğrenildi.

Bugün saat 15.00 sıralarında çalıştığı inşaatın önündeki konteynere giderek çöp atmak isteyen Mustafa Oğuz, konteyner içerisinde bir bebek olduğunu fark ettiğini ve hemen durumu polise bildirdiğini ifade eetti

Mustafa Oğuz, saat 14.30.15.00 sıralarında bekçiliğini yaptığı inşaatta biriken kağıtları atmak için çöp konteynerine geldiğini ve bu sırada konteynerin içerisinde çıplak vaziyette yatan bir göbek fark ettiğini söyledi.

Konteynerin içerisindeki cismin bebek olup olmadığı konusunda tereddüt yaşadığını da sözlerine ekleyen görgü tanığı Mustafa durumu hemen inşaatta çalışan diğer işçilere bildirdiğini belirtti. İnşaat işçileriinin de cismin bir bebeğe ait olduğunu söylemeleri üzerine olay, polise ve 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirildi.

112 acil Servis Ekipleri tarafından çöpten çıkarılan  göbeği henüz kesilmiş, cinsiyeti kız olan bebeğin cesdi Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Diğer yandan Darıca Belediyesi’ne bağlı temizlik işçilerinin  saat 11.30 veya 12.00 sıralarında çöpleri aldığı öğrenilirken, bebeğin bu saatlerden sonra bırakıldığı tahmin ediliyor.

 Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelerek gerekli incelemeleri yapmasının ardından,polis bebeği bırakan kişi yada kişileri bulmak için seferber olurken, konuyla ilgili soruşturma başlattı.