Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiftçi, minik öğrencilerle birlikte Sokak Hayvanları Bakımevi'ni gezdi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, TOSB Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrencilerle birlikte Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi. Ziyaretle alakalı açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, “Yavrularımıza küçük yaşlarda hayvan sevgisini aşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çiftçi, minik öğrencilerle birlikte Sokak Hayvanları Bakımevi'ni gezdi
03 Ekim 2024 - 16:25

Sokaktaki can dostlarımız için bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, TOSB Anaokulu öğrencileriyle birlikte, Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Minik Çayırovalılara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, TOSB Anaokulu öğrencileri Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yle birlikte merkezi gezdi ve buradaki can dostlarımızı elleriyle besledi. Çayırova Belediyesi Veteriner Hekimi Harun Torun’un aktardığı bilgilerle, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgi alan Çayırovalı minikler, son olarak merkezde bulunan Eğitim Sınıfı’nda sokak hayvanlarına davranış hakkında bilgi aldı.

“ONLARI KORUMAMIZ GEREKİYOR”

Burada minik öğrencilere hitap eden Başkan Çiftçi, “Merkezimizi sevdiniz mi, güzel olmuş değil mi? Biz yaratılan her bir canlıyı yaratandan ötürü seviyoruz çocuklar. Onları korumamız gerekiyor. Sokak hayvanlarına hiçbir zaman kötü davranmamalıyız. Onları beslemeli ve sevmeliyiz. Böyle olunca da onlar bizden korkmaz ve bu sayede de güzel bir dünya olur. Burada tesisi gezdik kedilerin ve köpeklerin nasıl bakıldığını gördük, onların nasıl tedavi olduğunu gördük. Burası büyük bir tesis ve burada can dostlarımızın tedavilerini yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

 “HAYVAN SEVGİSİ AŞILAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Başkan Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sevimli dostlarımızın bakım ve tedavilerini yaptığımız Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizi, çocuklarımızla birlikte gezdik. Yavrularımıza küçük yaşlarda hayvan sevgisini aşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum