Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin danışma toplantısına yoğun ilgi

CHP Darıca İlçe Örgütü’nde de Yakup Törk başkanlığındaki yönetim bir yıl aradan sonra gerçekleştirdiği ilk danışma kurulu toplantısını kurultayın 11 gün öncesine denk getirirken birinci gündem maddesine de tüzük kurultayına götürülecek önerileri koydu.

CHP'nin danışma toplantısına yoğun ilgi
27 Şubat 2018 - 08:23
CHP Darıca İlçe Örgütü’nde  üye bazlı danışma kurulu toplantısına  ilgi hayli yoğundu. Partililer toplantı salonunu tamamen doldurup çok sayıda partili ayakta kaldı. Durumdan hayli hoşnut kalan Başkan Törk bu yılın mayıs, temmuz, eylül ve kasım aylarının ilk haftalarında da iki aylık periyotlar ile danışma meclisi düzenlemeyi önceden kararlaştırdıklarını, ilgi yoğunluğu halinde toplantıları daha geniş kapasiteli düğün salonlarına taşıyabileceklerini kaydetti. Törk bir süre önce gerçekleşen kurultayı, “CHP içine dönük seçimleri bitirmiş oldu. Geçen sene referandumda olduğu gibi toplumun demokrasi isteyen tüm kesimlerini bir araya getirenlerle birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde tek adamlığa son verecek güçlü bir parlamenter sistemin kurulacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Mevcut Koşullara Uygun Bir Tüzük Hazırlanmalı
 
9-10 Mart’ta gerçekleşecek tüzük kurultayına ilişkin düşüncelerini Parti Meclisi’ne aday olduğu CHP Genel Merkez kongresinde ifade ettiğini hatırlatan Törk, “Mevcut siyasi koşullara uygun bir tüzük hazırlamak gerekir. Bu değişiklikler için burada birlikteyiz” diye konuştu.
 
Mahalle Teşkilatlarına Daha Çok Destek Olun
 
Toplantıya bugüne kadar partiyi taşıyan tüm isimlerin katıldığını, herkesin fikrini söylemesinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Törk parti üyelerinden de özen ve çabayla kurdukları mahalle temsilciliklerine, başkan ve yönetimlerine daha çok destek vermelerini istedi. Törk, ''Sandıkta görev almak isteyen, sandık bölgesindeki seçmenle görev almak isteyenleri bilmek istiyoruz. Bir eğitim sürecinden geçireceğiz. Saha çalışmalarımızda her ayrıntıyı planlıyoruz.             Yakın zamanda spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, diğer kanaat önderleri ile birlikte geniş katılımlı toplantılarda bir araya geleceğiz. Bu toplantının olumlu eleştirilerin dile getirildiği, iktidar yolunda güzergâh belirleyeceğimiz bir toplantı olmasını diliyorum.”