Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Karasu: ''Mitinge 50 bin kişinin katılacağını tahmin ediyoruz''

CHP’den 30 Haziran Pazar günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Gebze’de gerçekleştireceği ‘Emek’ Mitingi öncesinde Happy Inn Otel’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

CHP'li Karasu: ''Mitinge 50 bin kişinin katılacağını tahmin ediyoruz''
27 Haziran 2024 - 16:21

Toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli Milletvekilleri; Özgür Harun Yıldızlı, Prof. Dr. Muhip Kanko ve Nail Çiler, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve parti mensupları katıldı. Bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptı.
Sarı yaptığı konuşmada ‘’STK’larımızı, vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. İnşallah Pazar günü de geçinemeyen emekçilerimizin sesini tüm Türkiye’ye duyuracağız. Tüm geçinemeyen basın emekçilerimizi de mitingimize davet ediyorum’’ dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu ise tüm Gebze bölgesini bu mitinge davet ederek  “Pazar günü saat 17.00’da Gebze Mevlana Kapalı Pazar alanında ‘Emek’ mitingimizi gerçekleştireceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde 47 yıl sonra 1. olan partimiz 31 Mart’tan itibaren 5. Mitingini gerçekleştirecek. 85 milyonunun her geçen gün fakirleştiği bir dönemde ana muhalefet partisi olarak mitingler gerçekleştiriyoruz. Yarından itibaren tüm kademeden arkadaşlarımız gerekli çalışmaları gerçekleştirecek. Mitingimiz, bu ülkede umutsuzluğa kapılan, milyonların sesi olacağını ifade etmek istiyorum. Gebze Türkiye ekonomisinin önemli merkezlerinden biri. Dilovası’nı ve Çayırova’yı düşündüğünüzde 14 OSB var, 1 Milyonun üzerinde emekçi kardeşimiz evine ekmek götürmeye çalışıyor. Emek hakkı aranacaksa bunun için Gebze’den daha uygun bir yer yoktu. Mitinge 50 bin kişinin katılacağını tahmin ediyoruz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum