Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Çelik uyardı: Elektrik çarpma riski var!

CHP Büyükşehir ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Çelik, Aşıroğlu Caddesi ile Osmangazi Marmaray İstasyonu arasında yaya güvenliğini tehdit eden unsurlara dikkat çekti. Çelik, bölgedeki dar kaldırımların ve izole edilmemiş elektrik kablolarının tehlike oluşturduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ni acil önlem almaya davet etti.

CHP'li Çelik uyardı: Elektrik çarpma riski var!
13 Eylül 2024 - 15:56
CHP Büyükşehir ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Özgür Çelik, Aşıroğlu Caddesi'nden Osmangazi Marmaray İstasyonu'na kadar olan yürüyüş yolunun yaya güvenliği açısından büyük risk taşıdığını belirtti. Çelik, dar kaldırımların ve ortasında bulunan aydınlatma direklerinin yayalar için tehlike arz ettiğini vurguladığı açıklamasında şunları söyledi:

"Kıymetli Darıca Halkı,

Aşıroğlu Caddesinden Osmangazi Marmaray tren istasyonuna yürürken hayati tehlike riski altındasınız!!!

Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanında bulunan kaldırımlar trafiğin yoğun ve hızlı aktığı bir noktada hem dar, hem ortasında aydınlatma direkleri mevcut, hem de yeterince izole edilmemiş elektrik kabloları sebebiyle elektrik çarpma riski taşımaktadır.

Büyükşehirde muhalefete söz vermeyenler, sesimizi duymayanlar yarın bir vatandaşımızın bir çocuğumuzun başına bir iş geldiğinde yine sesimizi duymayacaktır.

Büyükşehir belediyesini bir an önce önlem almaya davet ediyorum" dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum