Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Aktaş'tan Başkan Bıyık'a çağrı;

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ülkenin içerinden geçtiği ağır ekonomik koşulların alın teri döken işçileri derinden etkilediğini söyleyerek belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a, Darıca Belediyesi’nin tüm çalışanlarına acilen enflasyon farkı hesap edilerek ücretlerinin yeniden düzenlemesi gerektiğini hatırlattı

CHP'li Aktaş'tan Başkan Bıyık'a çağrı;
14 Mart 2022 - 13:36
CHP İlçe Başkanı Aktaş yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; Ülkemizin içerisinden geçtiği ağır ekonomik koşullar maalesefen en  fazla emeği ile çalışan, alın teri döken işçilerimizi derinden etkilemekte. Her yeni güne zam yağmuru ile uyandığımız bugünlerde Türk Lirasının durdurulamaz değer kaybı, neredeyse tüm emtialarda yaşanan fiyat artışları yurttaşlarımıza adeta zülme dönüşmektedir.
Geçtiğimiz aylarda vermiş olduğumuz önergemiz ile  Darıca Belediyesinin 2022 yılı bütçesinin enflasyon ve yabancı paralar karşısında değer kaybı yaşaması nedeniyle bütçe üzerinde bir revizyon yapılmasının kaçınılmaz olduğunu dile getirmiş ve bu konuda adım atılmasını talep etmiştik.
Sayın; Muzaffer BIYIK ; Darıca Belediyesi tüm çalışanlarına ACİLEN enflasyon farkı hesap edilerek ücretlerinin yeniden düzenlemesi gerektiğini hatırlatmak isterim.
Bugün yine bir eksikliğin giderilmesini öneriyor ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum