Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Kocaeli'den suç duyurusu

CHP Kocaeli İl Başkanlığı İzmit Körfezi’nden çıkarılan dip çamurunun Sepetçi Köyüne dökülmesi ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

CHP Kocaeli'den suç duyurusu
20 Aralık 2023 - 15:42
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, Körfez’den çıkartılan dip çamurunun Sepetçi Köyüne dökülmesiyle ilgili olarak suç duyurusunda bulundu. Kocaeli Adliyesine gelerek suç duyurusunda bulunan CHP İl Başkanı Bülent Sarı’ya CHP milletvekili Mühip Kanko ve partililer eşlik etti.
CHP İl Başkanı Bülent Sarı açıklamasında, “Suç duyurusunda bulunduk. Denizin dibinde bulunan zararlı çamuru çıkartıp İzmit'in Sepetçi köyündeki yeşil alanın ortasına döktürüyor! Şimdi size soruyorum; Denizin dibinde zararlı olan bu çamur, doğanın ortasında faydalı mıdır? Bu çamurun doğanın ortasına bırakılmasının akla mantığa uygun bir izahı var mıdır?” diye sordu.
Konunun peşini bırakmayacaklarını ifade eden Sarı, “Biz CHP olarak her daim çevresel konularda duyarlı olan ve kent sağlığını her türlü siyasi hesabın üzerinde tutan bir partiyiz. Bu nedenle ne olursa olsun, bu sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum