Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP İlçe Başkanı'ndan deprem mesajı

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 21. Yıldönümünde yayınladığı mesajında, , deprem ve diğer doğal felaketlere karşı alınması gereken tedbirlerin sürekli gündemde tutulması gerektiğini, vatandaşlar ve kurumların her zaman hazırlıklı olması gerektiğini hatırlatarak, depremin değil, binaların öldürdüğüne dikkat çekti

CHP İlçe Başkanı'ndan deprem mesajı
16 Ağustos 2020 - 16:34
Gökhan Aktaş yayınladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi; 
Yirmi bir yıl önce meydana gelen ve  büyük yıkıma neden olan felaket hala içimizi acıtmaya devam etmektedir. Ülkemiz bir deprem ülkesidir ve  bizler ülkemizin deprem tehlikesi altında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal felaketlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla her zaman hazırlıklı olmalıyız. ‘Deprem öldürmez, bina öldürür' gerçeğini unutmamalıyız.
Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.
Büyük marmara depreminde; resmi rakamlara göre 17.733 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 48.901 vatandaşımız da yaralanmıştır. Ve ulusumuzun yaşadığı en acı felâketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. 
Deprem kuşağında olan ilimizde bir daha depremi yaşamamak, ya da olası deprem durumunda can ve mal kaybına uğramamak en büyük temennimizdir. 17 Ağustos depreminin yıldönümünde, bir daha evlatların, anne ve babaların böyle acılar yaşanmaması ümidiyle bu felakette kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum