Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca sokağa indi

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki partililer esnafları ziyaret ederek sorunlarını dilediler.

CHP Darıca sokağa indi
26 Ağustos 2020 - 15:05 - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 - 15:08

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, il yöneticileri, Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeleri İlçe Yöneticileri ve Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa,  Emek Mahallesi ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi  üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve şikayetlerini  dinlediler.
Ziyaret sonrası CHP İlçe Yönetiminden yapılan açıklamada,  Kahvehane işletmecilerinin iş yapamadığı için şikayetçi olduklarını, esnafın bazılarının ekonomik dar boğaza girdikleri için işyerlerini ya devretmek ya da kapatmak zorunda kaldığını, ana cadde üzerinde yeterince temizlik yapılmadığı yönünde şikayetler aldıklarını,  çocuklar için yeterli çocuk parkı ve faaliyet alanlarının olmadığını, ada durağında  pis kokudan dolayı durakta beklemek zorunda olan vatandaşların zorluk çektikleri ifade edilerek, '' Cadde üzerinde ki esnaf, CHP Darıca’nın bu ziyaretinden memnun oldukları için teşekkür ettiler. CHP Darıca olarak bizde, bu sorunları gündemde tutup çözüm üretmek için çalışacağız.'' denidi.
Diğer yandan, CHP Heyeti, ziyaret sırasında  iş yerlerinin kapısına asılması için “Lütfen Maskesiz Girmeyelim” afişi dağıtıp,  Covid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum