Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan Tuzla Belediye Başkanı Bingöl'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Darıca'dan Tuzla Belediye Başkanı Bingöl'e ziyaret
28 Ağustos 2024 - 14:17
Ziyaret sırasında Başkan Özaltan’a; Kadın Kolları Başkanı Sultan Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Eren Korkmaz eşlik etti.Ayrıca, CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de bu buluşmada hazır bulundu. Ziyaretin başlangıcında, Başkan Özaltan ve beraberindekiler, Başkan Bingöl tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Karşılıklı sohbetler eşliğinde geçen buluşma, iki ilçe arasında kurulabilecek iş birliği imkanlarının görüşülmesi açısından da son derece verimli oldu. Darıca ve Tuzla ilçeleri arasında ortak projelerin geliştirilmesi ve toplumsal hizmetlerin iyileştirilmesi yönünde fikir alışverişlerinde bulunuldu.

ORTAK PROJELER VE İŞ BİRLİĞİ OLANAKLARI MASAYA YATIRILDI

Başkan Özaltan, Başkan Bingöl’ün gösterdiği misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımız Eren Ali Bingöl’e, bizlere gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz. Bu tür ziyaretler, sadece parti içi dayanışmayı değil, aynı zamanda bölgeler arası iş birliğini de güçlendirmektedir” dedi. Ziyaret boyunca, Darıca ve Tuzla ilçelerinde halkın yararına olacak projeler üzerinde de duruldu. Başkan Özaltan, ilçeler arası dayanışmanın önemine vurgu yaparak, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde birlikte çalışmanın faydalarını anlattı. Özellikle gençlik ve kadın kollarının aktif katılımıyla toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen projeler üzerinde konuşuldu. Kadın Kolları Başkanı Sultan Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Eren Korkmaz da görüşlerini dile getirerek, kadın ve gençlerin toplumsal hayata katılımını artıracak projelerin hayata geçirilmesi için Tuzla Belediyesi ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Kadın Kolları Başkanı Ekinci, “Kadınlarımızın daha güçlü bir şekilde toplumda yer alması için ortak çalışmalar yapmayı önemsiyoruz. Bu anlamda Tuzla Belediyesi ile yürütülecek her türlü iş birliğine açığız” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum