Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan muhteşem 23 Nisan programı!

CHP Darıca İlçe Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dün Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda ve Darıca Sahili’nde bir program düzenledi.

CHP Darıca'dan muhteşem 23 Nisan programı!
24 Nisan 2017 - 09:24
CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimi, sahilde Darıcalı çocuklara çok sayıda Türk Bayrağı, balon ve uçurtma dağıttı. Törk yaptığı açıklamada, 23 Nisan’ın Türk ulusunun kendi bağımsızlığını eline aldığı gün olarak tarihteki yerini gururla aldığını vurguladı. 
23 Nisan’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne yurttaşlık bağı ile bağlı olan herkese ‘birey olma’ olanağı sağladığını belirten Törk, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği ve büyük önderimiz Atatürk’ün çocuklarımıza ve hatta dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’dır. 
En kutsal emanetimiz olan Cumhuriyet’imizi her türlü iç ve dış saldırılara karşı canları pahasına koruyup, gelecek nesillere taşıyacak nesiller yetişeceğine olan inancımla, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.