Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca ailesi iftarda buluştu

CHP Darıca İlçe Örgütü Ramazan ayı vesilesiyle önceki akşam partililere ve vatandaşlara iftar yemeği verdi.

CHP Darıca ailesi iftarda buluştu
22 Haziran 2016 - 14:53
İlçe binası önünde gerçekleşen iftar yemeğine CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, Körfez İlçe Başkanı  Mehmet Kaçar, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Nurcan Çağlar, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık, CHP il yöneticileri, CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri, STK temsilcileri, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.
 
KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIK
Gerçekleşen iftar yemeğinin ardında kısa bir selamlama konuşması yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Bu akşam buraya gelerek iftar yemeğimize katılan tüm herkese hoş geldiniz diyorum. Bu akşamki iftar yemeğinde bazı aksaklıklar yaşandı. Ama tamamen kendi imkânlarımız ve arkadaşlarımızın gayret ve çabasıyla bu iftar yemeğini verdik. Bu yemeğin çok daha büyüğünü ve daha güzelini önümüzdeki sene yine bu alanda sizlerle birlikte yapmaya çalışacağız. Ramazan ayındaki bu birlik ve beraberliğin bayramda da göstermek dileğiyle, tekrardan geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
 
RAMAZAN AYI BEREKET AYI
Yakup Törk’ün ardından CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da bir konuşma yaparak, “Ramazan ayının bereket, sofralarımıza tat, ülkemize huzur getirmesini diliyorum. Allah’a dua ederken sadece kendimiz için güneydoğuda, İslam ülkelerinde zorluk içerisinde bu Ramazan ayını geçiren Müslüman kardeşlerimiz için de dualarını eksik etmeyin. Dualarınız onlarla olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının herkese bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.” diye konuştu. İftar yemeğinde son olarak ise CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay da kısa bir selamlama konuşması yaptı.
 
KILIÇDAROĞLU’NA YOĞUN İLGİ
Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine katılanlar kendi aralarında keyifli sohbet ettiler. İftar yemeğinde en büyük ilgiyi ise iftar yemeğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun abisi Ali Kılıçdaroğlu oldu. Partililerin yoğun ilgi ve alaka gösterdiği Ali Kılıçdaroğlu, iftar yemeğinin ardından uzun süre partililerle bir araya gelerek sohbet etti.