Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, 19 Mayıs'ta Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

CHP Darıca İlçe Başkanlığı, Darıca Sahili'nde gerçekleştirilen resmî törenin ardından Atatürk anıtına parti çelengini sundu.

CHP Darıca, 19 Mayıs'ta Atatürk Anıtı'na çelenk sundu
19 Mayıs 2021 - 14:33
Törende CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, Gençlik Kolları yöneticileri, Kadın Kolları yöneticileri ve partililer yer aldı.
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, yaptığı açıklamada ''19 Mayıs günü tarihimizin eşsiz dönüm noktasıdır. Gençliğine emanet edilen Cumhuriyetimizin temelinin atıldığı gündür. Toprakları isgal edilmiş ve kaderleri Yabancıların insafına bırakılmış bir millet olmak kabul edilemezdi. Ya istiklal ya ölüm' diyerek varoluş mücadelesini başlatan. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs'ta Samsun'a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmış ve sadece bizim ülkemizin makus talihini değiştirmekle kalmamış bir çok ulusa adeta yol gösterici pusula olmuştur. Son yıllarda devleti yönetenler tarafından Cumhuriyet değerleri, Milli bayramlarımızla beraber sistematik bir şekilde belleklerden silinmeye, unutturulmaya, içi boşaltılmaya çalışılmaktadır. Aynı zihniyetin temsilcileri Tarikat, Siyaset, Mafya ile kirli ilişkilere bulaşmış dibine kadar pisliğe batmışlar. Gazetecileri aydınları konuşan tüm muhalifleri tehdit ediyorlar malesef bu ülkenin savcılarından bir taneside çıkıp halk adına hesap soramıyor. Onların soramadığını bu rezil düzen yıkıldığında  hesabını bizler soracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. CHP Umudun ve varoluşun simgesi olmaya devam edecektir. CHP iktidarında yargının bağımsız ve tarafsız olmasının sağlanması, hukukun üstünlüğü, hayatın her alanında yeniden tesis edilecek. Gençler işsiz kalmayacak geleceğinden umutsuz olmayacak hayal kuran üreten Turkiye'nin gençleri olarak rol alacaklar. CHP olarak söz veriyoruz, Cumhuriyet meşalesini ilelebet yakacak, 'özgürlük, adalet, refah ve barış' içinde, ortak bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum