Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cem Evi'nden annelere jest

Anadolu Kültür ve Cem Evi Darıca Derneği yönetimi ‘Anneler Günü’ nedeniyle Derneğin Nenehatun Mahallesi’ndeki Hizmet bİnasında etkinlik düzenledi.

 Cem Evi'nden annelere jest
12 Mayıs 2014 - 08:49
Anneler Günü nedeniyle Anadolu Kültür ve Cem Evi Darıca Dernek merkezinde düzenlenen etkinliğe yoğun ilgi gösterilirken aynı zamanda Alevi dedesi olan Feyzullah Yıldız birbirinden güzel Türkü ve Deyişlerle annelere müzik ziyafeti çektirdi.
Etkinliğe konuşmacı olarak katılan  Cem Tv. Yapımcılarından Panelist Hüsniye Kaya Anneler Günü’nü en içten duygularla kutladığını belirterek bir konuşma yaptı.
 Anadolu Kültür ve Cem Evi Darıca Derneği Başkanı Şeref Aslan kısa bir konuşma yaparak” Biz Darıca Cem Evi Derneği olarak her yıl Anneler Günü etkinliğini kutluyoruz. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim zira bu emekler kendilerine aittir. Annelerimiz bizim baş tacımızdır Bektaşi kültüründe kadın erkek eşittir. Kadınlar bizim geleceğimizdir insanların diri diri toprağa gömüldüğü bir tarihte bile biz kadınlarımıza eşit davrandık. Bu gün burada toplanan kalabalıkları gördüğümde geleceğimizden umutluyum. Alevilerin hakkı birlik ve beraberlikten geçer. Biz haklarımızı ancak böyle kenetlendiğimizde alırız. Alevilerin toplumdan ayrı tutulması düşünülemez biz kardeşçe bir arada yaşamak istiyoruz. Buradan bütün Annelerin Gününü Kutluyor onları ellerinden öpüyorum” dedi.    
Etkinliğin ardından Hüsniye Kaya’ya teşekkür plaketi verilirken katılan herkese çiçek takdim edildi