Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova Fen işleri ekiplerinden hummalı çalışma

Çayırova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerinin güvenliği ve ulaşım konforunu artırmak adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Çayırova Fen işleri ekiplerinden hummalı çalışma
26 Eylül 2024 - 18:04

Çayırovalı ilçe sakinlerinin ulaşım konforunu artırmak ve bu doğrultuda yayaların da yol güvenliğini korumak amacıyla çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde birçok noktada görev yapıyor. Günlük olarak belirlenen saha programının yanı sıra, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda sahaya çıkan ekipler, ilçenin birçok noktasında yol güvenliğini ve ulaşım konforunu artırıcı çalışmalara imza atıyor. Bugün yapılan planlama doğrultusunda Çayırova’da üç farklı noktada çalışan Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imalatlarını gerçekleştirdi.

 

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program çerçevesinde gün boyu sahada çalışma yapan ekipler, Akse Mahallesi 523 Sokak’ta kilit taşı tamiratı yaparken, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Yenimahalle 5108/7 Sokak’ta kaldırım tamiratı yaparak, yayaların yol güvenliğini sağladı. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda çalışmaların belirlenen program ve gelen talepler doğrultusunda devam edeceği belirtildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum