Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova İYİ Parti'den kınama

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Cengiz Yılmaz, Demirsaç Ortaokulu’nda dün meydana gelen bir velinin öğretmeni darp etmesiyle ilgi olayı kınadıklarını belirtti

Çayırova İYİ Parti'den kınama
17 Mart 2022 - 17:29 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 23:35
İYİ Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili Cengiz Yılmaz, yayınladığı mesajında şunları söyledi; ‘’lçemizde bulunan Demirsaç Ortaokulu'nda meydana gelen vahim olay bizleri derinden üzmüştür. Bir veli Öğretmenimiz Hakan Şimşek'i öğrencilerin gözü önünde darp etmiş ve yaralamıştır.
Bu üzücü olay karşısında Öğretmenimiz Hakan ŞİMŞEK’e geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor ve bu saldırıyı kınıyoruz. Ayrıca olayın öğrencilerin gözleri önünde olması işin vahametini katlamıştır. İlçemiz okullarında gerekli güvenlik önlemlerinin alınmaması bu tür hadiselerin ilk ve son olmayacağını bizlere göstermiştir. 
Öğretmenlerimizin yapmış oldukları bu kutsal görev sırasında karşılaştıkları zorlukların yanına birde önlenebilir ama önemsenmeyen tutumlar yüzünden yarın bir gün daha acı olaylarla karşılaşmamaları için gerekli önlemlerin alınması ve bu konuda caydırıcı cezaların olması gerektiğini düşünüyoruz. 
İYİ Parti olarak, okullarımızda son yıllarda artan şiddet olaylarının Acil Eylem Planı dahilinde yeniden gözden geçirilmesini, geleceğimiz olan gençlerimizi yetiştiren Öğretmenlerimizin görevleri sırasında bu tür olaylarla karşılaşmaması için gerekli adımların atılmasını ve bu tür hadiselerle bir daha karşılaşmamayı temenni ediyoruz. ‘’

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum