Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova Gençlik Merkezi'nde ilk ders heyecanı

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlık maratonu başladı. 11’nci, 12’nci ve mezun gruplardan oluşan 200 öğrenci YKS sınavına Çayırova Belediyesi’yle hazırlanacak.

Çayırova Gençlik Merkezi'nde ilk ders heyecanı
20 Eylül 2024 - 16:19

Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz anlayışıyla, yeni eğitim-öğretim döneminde de Çayırovalı çocuklara ve gençlere katkı sunmaya devam eden Çayırova Belediyesi’nin üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’ndeki Gençlik Merkezi’nde YKS’ye hazırlık için ders başı yapan öğrenciler, uzman eğitimci kadrosuyla, Çayırovalı gençleri gelecek hayallerine hazırlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi, geçtiğimiz yıl 120 gencin üniversite kazanmasına vesile olmuş ve aralarında tıp, mühendislik, mimarlık, öğretmenlik, veterinerlik, diş hekimliği vb. önemli bölümlere öğrencilerini yerleştirmişti.

200 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

YKS maratonuna başlayan 200 öğrenci ile ders başı yapan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde mezun grubundan 80, 11 ve 12’nci sınıfta olan 120 öğrencisiyle birlikte döneme başladı. Alanında uzman eğitimci kadrosuyla YKS sürecine resmen adım atan Çayırovalı öğrenciler, hayallerine kavuşmak ve gelecekte daha güzel bir meslek sahibi olabilmek adına yıl boyunca Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde dirsek çürütecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum