Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova'da lise müdür yardımcısı, evinin önünde kurulan pusuda hayatını kaybetti

Çayırova ilçesinde işe gitmek için evinin önündeki otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç(45), bölgede pusuya yatan 1 kişi tarafından tabanca ile başından vuruldu. Ağır yaralanan Çoğaç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

26 Haziran 2024 - 10:25 - Güncelleme: 26 Haziran 2024 - 11:28
Olay sabah saatlerinde  Çayırova ilçesi Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, saat 09.00 sıralarında işe gitmek için evinden çıkarak caddede park halinde olan kendisine ait otomobile bindi. Çoğaç emniyet kemerini taktığı sırada, yakında pusuda bekleyen 1 kişi aracın yanına gelerek Çoğaç’ın başına tabanca ile 1 el ateş etti. Müdür yardımcısı kanlar içerisinde kalırken, şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinde ağır yaralandığı anlaşılan Mahir Çoğaç, ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çoğaç, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 
Şüphelinin olaydan bir saat önce Mahir Çoğaç’ın evinin yakınında beklediği anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları