Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova Belediyesi, OGM Ormanspor'u konuk edecek  

Türkiye Basketbol Ligi’nin dördüncü haftasında Çayırova Belediyesi, OGM Ormanspor’u sahasında konuk edecek. İlk üç maçından iki galibiyet alan Çayırova Belediyesi, bu maçı da kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Çayırova Belediyesi, OGM Ormanspor'u konuk edecek  
04 Ekim 2024 - 18:36

İki yılda aldığı iki şampiyonluğun ardından geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve Play-Off oynama başarısını gösteren Çayırova Belediyesi, yeni sezonda da zirve hedefi için ter döküyor. Bu yıl da Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi, ligin dördüncü hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor’u sahasında ağırlayacak. Başantrenör Engin Gençoğlu öncülüğünde hafta boyunca zorlu müsabakaya hazırlanan Çayırova Belediyesi, 5 Ekim Cumartesi günü saat 18.30’da sahasında konuk edeceği rakibini yenerek, yeni bir galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor. Temsilcimiz Çayırova Belediyesi’nde, OGM Ormanspor maçı öncesinde herhangi bir cezalı ve sakat bir oyuncu bulunmuyor. Ligde ilk üç maçında aldığı iki galibiyet ve bir mağlubiyetle dördüncü sırada yer alan Çayırova Belediyesi, bu maçı da kazanarak iyi gidişini sürdürmek istiyor.

TÜM ÇAYIROVALILAR DAVETLİ

Çayırova Kapalı spor Salonu’nda 5 Ekim Cumartesi günü saat 18.45’te oynanacak Çayırova Belediyesi-OGM Ormanspor maçını, Yücel Çilingir, Furkan Keseratar ve Hakkı Ünver hakem üçlüsü yönetecek. Çayırova Belediyesi’nden konuya ilişkin yapılan duyuruda, tüm Çayırovalılar bu zorlu müsabakaya davet edildi. Çayırova Belediyesi ile OGM Ormanspor arasında oynanacak karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube kanalı TBF TV’den de canlı olarak yayınlanacak. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum