Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çayırova Belediyesi Fen işleri ekiplerinden, ilçe genelinde çalışma

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, ilçe genelinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çayırova Belediyesi Fen işleri ekiplerinden, ilçe genelinde çalışma
10 Ekim 2024 - 16:13

Çayırovalı ilçe sakinlerinin daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirebilmeleri adına çalışmalarına ara vermeden devam eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak sahada imalatlarını sürdürüyor. Belirlenen program ve Çayırovalılardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen ekipler, günlük olarak tespit edilen noktalarda üstyapı konforu için çalışma gerçekleştiriyor. Yapılan imalatların ardından hem Çayırovalı yayaların güvenliği artırılmış oluyor, hem de ilçedeki araç sürücülerinin yol konforuna katkı sunuluyor.

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA YAPILDI

Fen İşleri Müdürlüğü’nün hazırladığı program ve Çayırovalılardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen ekipler, bugün Gaziler Caddesi, Fatih Caddesi, Selimiye Caddesi ve 55 Sokak’ta asfalt yama çalışması gerçekleştirdiler. 316 Sokak ve Fatih Caddesi’nde de kaldırım tamiratı gerçekleştiren ekipler, Çayırovalıların konforu için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum