Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir sözünü tuttu!

Başkan Karaosmanoğlu, yaz aylarında Kocaeli halkını Darıca Bayramoğlu sahilinde denize girmeye davet etti. Büyükşehir, Darıca'ya yaptığı ilk ciddi yatırımla herkesten övgü aldı

Büyükşehir sözünü tuttu!
27 Haziran 2013 - 10:08
 BAYRAMOĞLU HALK PLAJI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla halkın kullanımına sunulan Darıca Bayramoğlu sahili, Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cabeci sahillerinden sonra bu yazın favori mekanlarından biri olmaya aday. Çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Başkan Karaosmanoğlu, projede gelinen son noktayı da yine yerinde inceledi.
 
BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU
Darıcalıların yazı karşıladığı Bayramoğlu plajını dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, hem denize girenlerle sohbet etti, hem de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. ‘’Bu yaz Darıca Bayramoğlu sahilinde halkımızla denize gireceğiz’’ sözünü verdiklerini ve bu sözü tuttuklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Bayramoğlu Sahili 1. Etap Düzenleme çalışmaları kapsamında gelinen noktayı inceledi. Sahilde denize giren vatandaşlar, kendileri böyle bir imkan sağlayan Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.
 
HALKIMIZLA DENİZE GİRİYORUZ
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İzmit Körfezi’nin temizlenmesi yönündeki çalışmalarımız sonuç verdi, artık körfezde halkımızla kulaç atıyoruz, uluslar arası yüzme yarışları yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı Karamürsel’de aldığımız Mavi Bayrak ile taçlandırdık. Ayrıca Kandıra Cebeci sahiliyle çifte Mavi Bayrak’ın sahibi olduk. Eşsiz bir sahil şeridine sahip olan Darıca’da halkımız için yeni plajlar açtık. Darıca’da bu yaz halkımızla el ele denize girmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ ifadesini kullandı.
 
830 METRELİK HALK PLAJI                                                                                          
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla Darıca Piri Reis Mahallesi’ndeki sahil şeridi, 830 metrelik plaj haline getirildi. 11 bin metrekarelik sahil kesiminden, temizleme çalışmaları kapsamında 326 kamyon hafriyat toplandı. Yıllardır halktan uzak, kendi haline bırakılmış ve hor kullanılmış olan sahil yapılan çalışmalarla cıvıl cıvıl bir hale geldi. 
 
Kasım ayından bu yana devam eden çalışmalarda ayrıca plajda tuvaletler, duşlar ve güneşlenme alanları yapıldı. Plaj özellikle Darıca ve Gebze halkının denizle buluştukları bir yer haline geldi.