Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir, kadın muhtarları unutmadı

Büyükşehir, her sene olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde 12 ilçenin kadın muhtarları ile yemek programında bir araya geldi

Büyükşehir, kadın muhtarları unutmadı
08 Mart 2022 - 14:02 - Güncelleme: 08 Mart 2022 - 14:24
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 12 ilçenin kadın muhtarları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yemek programında bir araya geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığının düzenlediği programda kadın muhtarların bu özel gününü kutlandı. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Numan Balaban, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve farklı ilçelerden gelen 26 kadın muhtar katıldı. Program sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti. Kadınlar günü özel programına katılan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, “Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Aydınlık, muhtarlara vatandaşlar ile Büyükşehir arasında bir köprü oluşturdukları için teşekkür etti. ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaçlarınızın farkındayız’’ diyen Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, muhtarların ihtiyacı olan laptop ve yazıcıların tüm muhtarlıklara en yakın zamanda dağıtılacağının haberini verdi. Kadınlar günü özel programına katılan Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, “Kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Aydınlık, muhtarlara vatandaşlar ile Büyükşehir arasında bir köprü oluşturdukları için teşekkür etti. ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaçlarınızın farkındayız’’ diyen Genel Sekreter Yardımcısı Aydınlık, muhtarların ihtiyacı olan laptop ve yazıcıların tüm muhtarlıklara en yakın zamanda dağıtılacağının haberini verdi.

AYDINLIK: "DAHA FAZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ"
Muhtarlar ile daha sık bir araya geleceklerini ifade eden Aydınlık, “Darıca Gençlik Merkezimizde kadın muhtarlarımıza özel programlar yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın ortaya koyduğu vizyonla STK’lar, muhtarlarımız, kadın ve aile çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Bundan sonra muhtarlarımız ile daha sık bir araya geleceğiz, böylece beraberliğimiz pekişecek, tanışıklığımız artacak. Sosyal ve kültürel programlarda sizleri de misafir edeceğiz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum