Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükşehir'in Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 15.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nde mayıs ayı ikinci oturumu için toplandı.Toplantıda gündeminin en önemli maddelerinden olan Kesin Hesap Cetvelinin görüşülmesi gerçekleşti.

Büyükşehir'in Mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı
17 Mayıs 2023 - 19:24
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezinde saat 15.00’de gerçekleşti. Meclis Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş başkanlığında 17 maddeyi oylamak adına toplandı. Toplantıda gündeminin en önemli maddelerinden olan Kesin Hesap Cetvelinin görüşülmesi gerçekleşti. 2022 yılı Mali yılı Kesin Hesabı ve ekli cetvelleri raporu öncesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, Şırnak Besta-Dereler’de şehit olan askerlerimizi anarak ve Kocaelispor’un şampiyonluğunu tebrik ederek konuşmasına başladı. Toplantı öncesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Zeki Karataş'ın yerine Mehmet Emin Aktaş'ın geldiği duyuruldu.

OY ÇOĞUNLUĞU İLE KABUL EDİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2022 yılı Mali yılı Kesin Hesabı ve ekli cetvelleri raporu başta olmak üzere 17 gündem maddesi karara bağlandı. 2022 yılı kesin hesabı oy çokluğu ile kabul edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum