Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın: Kocaeli liderine gönülden sahip çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilimizde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı programla ilgili olarak: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile şehrimiz arasında çok güçlü bir gönül bağı bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımızın ‘40 yıldır benim yol arkadaşım’ dediği Kocaeli, her zaman olduğu gibi liderine gönülden sahip çıktı.” İfadelerini kullandı.

Büyükakın: Kocaeli liderine gönülden sahip çıktı
09 Eylül 2024 - 10:28
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılan 12’inci açılış bayramı bugün tamamen faaliyete geçecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin önünde yapıldı. Program sonrası bir değerlendirmede bulunan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı:

SEVDALILAR YENİDEN BULUŞTU
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile şehrimiz arasında çok güçlü bir gönül bağı bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımız, her ziyaretinde hemşehrilerimiz tarafından coşkuyla karşılanmış, ‘Sen yürü, biz senin dimdik arkandayız’ diyerek desteklerini göstermiştir. Bu sevgi ve teveccühe karşılık olarak Cumhurbaşkanımız da her zaman hizmet, eser ve yatırımlarla şükranlarını sunmuştur. Bugün de aynı coşku yaşandı; sevdalılar yeniden buluştu. Cumhurbaşkanımızın ‘40 yıldır benim yol arkadaşım’ dediği Kocaeli, her zaman olduğu gibi liderine gönülden sahip çıktı.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum