Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nde Darıcalılarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla buluşarak, masalarına konuk olup, sohbet etti.

Büyükakın, Darıca Millet Bahçesi'nde Darıcalılarla buluştu
26 Ağustos 2023 - 12:48
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Darıca Millet Bahçesi’ni ziyaret etti. Sıcak havalar nedeniyle akşamları vatandaşların akınına uğrayan millet bahçesinde, Başkan Büyükakın ve Bıyık vatandaşlarla buluştu. Sahil kenarındaki millet bahçesinde yürürken karşılarında Büyükakın ve Bıyık’ı görenler, fotoğraf çektirdi. Büyükakın özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek, sevdi. Vatandaşların masalarına konuk olan Büyükakın ve Bıyık, sohbet edip, çay içti.

MİLLET BAHÇELERİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZ
Başkan Büyükakın ziyaretle ilgili sosyal medya paylaşımında, “Sahilleri ile ünlü şehrimizin en önemli noktalarından biri olan Darıca Millet Bahçemizde güzel havanın tadını çıkaran hemşehrilerimizle selamlaştık. Millet Bahçelerimizin şehrimize kattığı güzellikler gurur kaynağımız. Herkesi park ve bahçelerimizin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum