Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Büyükakın, Başkan Bıyık'a özendi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca’daki esnaf ziyaretleri sırasında bir fırına da girince beraberindeki Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın baba mesleğine özenerek ekmek pişirdi.

24 Kasım 2023 - 00:49 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 01:05
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün Darıca’da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Taziye ziyaretinde bulunan, esnaflarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, esnafları da işyerlerinde ziyaret etti. Başkan Büyükakın bir fırında tezgahın başına geçince keyifli anlar yaşadı.

BIYIK, HAMURUN NASIL ALINACAĞINI GÖSTERDİ

Büyükakın hamurları küreğe almakta zorlanınca fırıncı olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık devreye girdi. Bıyık, Büyükakın’a ekmeklerin nasıl küreğe alınacağını gösterdi. Bıyık maharetiyle dikkat çekerken, Büyükakın hamurları küreğe alarak fırına sürdü.

“EN KEYİFLİ ANLARDAN BİRİ”

Başkan Büyükakın fırında çalıştığı anların fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak, “Esnaf ziyaretlerimizin en keyifli anlarından biri de bu. Bu sıcak an, samimiyetin ve birlikte geçirilen zamanın en güzel örneği. Darıca’dan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli işler” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum