Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Buna hangi yürek dayanır?

Çorum’un Osmancık İlçesi’nde bu sabah meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi gözyaşları arasında Darıca’da toprağa verildi.

 Buna hangi yürek dayanır?
17 Mayıs 2016 - 13:43
 Darıca Osmangazi Mahallesi’nde ikamet eden 55 yaşındaki Muhammet Şahin, 55 yaşındaki Halime Şahin, 80 yaşındaki annesi Fatma Şahin ve 29 yaşındaki oğlu Yakup Şahin, memleketleri Erzurum’a gitmek için dün gece Darıca’dan yola çıktılar.

 

Karı koca ve babaanne hayatını kaybetti

Muhammet Şahin’in kullandığı 41. U 4829 Plakalı hafif  ticari araç sabaha karşı Çorum’un Osmancık İlçesi, Ardıç Köyü yakınlarına geldiğinde, Amasya yönüne gitmekte olan ve o sırada yolcu almak için yol kenarında duran 05. H.F. plakalı otobüse çarptı. Kazada, personel taşımacılığı yaptığı öğrenilen sürücü Muhammet Şahin, eşi Halime Şahin ve annesi Fatma Şahin hayatını kaybederken, oğlu Yakup Şahin ile otobüsteki yolculardan  Gülfer Gözüpek yaralı olarak Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Hastanede tedavi altına alınan Yakup Şahin’in durumunun iyi olduğu belirtilirken, Muhammet Şahin, Halime Şahin ve Fatma Şahin’in cenazeleri,  Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Merkez Camii’nde kılınan Öğle Namazı’nın ardından gözyaşları arasında Darıca Nenehatun Mezarlığı’nda toprağa verildi.