Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu haberin başlığını siz koyun!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri önemli bir operasyona imza attı. Narkotik polisinin, ambulansa yüklenip İstanbul’a götürülmek istenen 260 kilogram esrarı Gültepe tünellerinde ele geçirdiği iddia edildi

Bu haberin başlığını siz koyun!
31 Aralık 2012 - 11:15
 Zehir tacirleri, uyuşturucuyu doğu illerinden İstanbul`a götürmek için akıl almaz yöntemler kullanıyor. İddialara göre; Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, önceki gece sabaha karşı Gültepe Tüneli mevkiinde yaptığı bir operasyonda özel bir sağlık kuruluşuna ait ambulans içine gizlenmiş 260 kilogram esrar ele geçirdi. Polis, ambulans sürücüsü İ.B., esrarı pazarlayan M. D. ve F. G. gözaltına aldı.  
 
AMBULANS BOZULUNCA…
Zehir tacirlerinin esrarı İstanbul`a götürmek için kullandığı yöntem ilginçti. İddialara göre; Diyarbakır`da özel bir sağlık kuruluşuna ait ambulans kiralandı ve esrar yüklendi. Ambulans Sivas il sınırları içinde bozuldu. Zehir tacirleri, bozulan ambulansı İstanbul`a götürmek için özel bir çekici firmasıyla 2 bin 500 TL karşılında anlaştı. Ambulans çekiciye yüklendi ve İstanbul`a doğru yola çıktı. 
 
GÜLTEPE TÜNELİ`NDE
Bu sırada narkotik ekipleri gelen ihbarı değerlendirerek, ambulans yüklü çekici aracına Gültepe Tüneli içinde operasyon düzenledi. Durdurulan çekicinin üzerindeki ambulansta yapılan aramalarda ambulans içindeki zula tabir edilen bölgelere saklanmış 260 kilogram esrarı ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlıların emniyette sorgularının devam ettiği öğrenildi. Zanlıların bugünhakim karşısına çıkması bekleniyor.