Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bölgemizin ilk coğrafi işaretli ürünü, Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda 

Antalya'da, Anadolu lezzetlerinin yer aldığı Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), 13. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile birlikte fuarın açılışını gerçekleştirdi.

Bölgemizin ilk coğrafi işaretli ürünü, Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda 
10 Ekim 2024 - 11:32
Yöresel ürünlerin ulusal ve küresel ölçekte tanıtılması amacını güden Antalya YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda, Gebze’nin 200 yıllık geleneği ve bölgemizin ilk coğrafi işaretli ürünü Gebze Bayram Çöreği'ni, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş öncülüğünde; Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, 365 Oda ve Borsa Başkanı başta olmak üzere fuara katılan büyük bir kitlenin beğenisine sunma fırsatı buldu.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Başkan Yardımcısı Mikdat Aydın, Meclis ve Meslek Komitesi üyeleri, Gebze Bayram Çöreği’ni önce Türkiye’nin sonra Dünya’nın tanımasını ve tatmasını hedeflediklerini belirterek 13 Ekim tarihine kadar açık olan fuara herkesi bu lezzetleri tatmaya davet ettiler.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum