Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık'tan 30 Ağustos mesajı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Bıyık'tan 30 Ağustos mesajı!
30 Ağustos 2017 - 09:49
Başkan Muzaffer Bıyık Mesajında şu ifadeler yer verdi: “Milli Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’ni milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığını tarihe bir kez daha geçiren muazzam bir eser olan bu zafer, Türk Milleti’nin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir abidesidir. Kahraman Ordumuzun 30 Ağustos Zaferi bütün tarihimizin içinde altın bir sayfası olması yanında, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün haşmetiyle doğduğu gün olarak da özel bir yere sahiptir.
İnancın zafere ulaştığı, Dünyadaki esaret altında kalmış mazlum milletlerin bağımsız egemenlik haklarını elde etme mücadelelerinde onlara şevk ve güç kaynağı, bu büyük zafer, Dünya da Ülkemiz ve Milletimizin haklı gurur vesilesidir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.