Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bittiğinde 400 kişi istihdam edilecek

Darıca'da 17 Yıl önce sağlık sektöründe hizmet vermeye başlayan Özel HospitalPark Hastanesi Yönetiminin Bayramoğlu'nda projelendirdiği 9 katlı yeni hizmet binası inşaatında çalışmalar hız kazandı.

Bittiğinde 400 kişi istihdam edilecek
22 Ağustos 2020 - 13:57
Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde projelendirilen 17 Bin metrekarelik kapalı alana sahip, 3 katı yer altında olmak üzere toplam 9 kattan oluşan hastane inşaatında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.
2021 yılında hizmet vermeye başlayacak olan  Özel Büyük Anadolu Hastanesi'nde 400 çalışanın istihtam edileceği belirtildi.

SAMSUN'DAKİ HASTANELERİMİZDE 600 KİŞİ ÇALIŞIYOR
Bayramoğlu Fatih Sultan Mahmet Caddesi'nde yapımı devam eden Özel Büyük Anadolu Hastanesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, Darıca'da 17 yıl önce Hospitalpark Hastanesi olarak sağlık sektöründe hizmet vermeye başladıklarını söyleyerek, '' Bizim özel hastane sektöründeki geçmişimiz 25 yıl gibi uzun yıllara dayanıyor. Mesala Samsun'da 'Büyük Anadolu' adıyla hizmet veren 600 çalışanımızın olduğu 150 yataklı 2 hastanemiz var.  Bu hastanelerimize 28 ayrı ülkeden gelenlerin oranı yüzde 10'u  buluyor. 

DARICA'YA YAKIŞIR BİR HASTANE OLACAK
Darıca'da Sağlık sektörüne 17 yıl önce başladığımızda inanmışlıklarımız vardı, ilçeye çok daha büyük ve daha yakışır bir hastane yapmayı hep planlıyorduk. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmemiz çok kolay olmadı, ama canla başla gece gündüz çalışarak Allah'a şükürler olsun önce projelendirdik, sonra da hayata geçirdik. Kısmet olur sa yeni hastenemiz 2021 yılında hizmet vermeye başlayacak'' şeklinde konuştu.

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE DARICA'DA BÜYÜK BİR İHTİYACA CEVAP VERECEK
Darıca Büyük Anadolu Hastanesi inşaatının 100 milyonluk bir bütçeyle tamamlanacağını aktaran Dr. Yakup Yönten, '' Darıca gittikçöe büyüyen, gelişen, kabına sığmayan bir ilçe, bu nedenle yapımına başladığımız hastanemizin burada sağlık konusunda büyük bir ihtiyaca cevap vereceğine inanıyoruz. Bittiğinde 400 kişi burada çalışmaya başlayacak, 1 ailenin 4 kişiden oluştuğunu varsayarsak 1.600 insanımız buradan ekmek yiyecek, üstelik tedarikçi firmaları saymıyorum bile.. Bu bizim için gurur verici bir olay, hem ülkemize, hem ilimize, hem de Darıcamız'a vereceğimiz katkı bizim için onur verici bir durum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum