Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayrampaşa hazırlıkları başladı

Türkiye Kupası maçında Beşiktaş’a sergilediği futbolla göz dolduran Darıca Gençlerbirliği bu maçı unutup, ligde oynayacağı Bayrampaşa maçına konsantre oldu. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı-yeşilli takımda teknik direktör Galip Gündoğdu, futbolcularıyla sürekli yakın kontak halinde.

Bayrampaşa hazırlıkları başladı
02 Aralık 2016 - 08:18
Türkiye Kupası maçında Beşiktaş’a sergilediği futbolla göz dolduran temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği bu maçı unutup, ligde oynayacağı Bayrampaşa maçına konsantre oldu. Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren sarı-yeşilli takımda teknik direktör Galip Gündoğdu, futbolcularıyla sürekli yakın kontak halinde. Her fırsatta Bayrampaşa ile ilgili analizlerde bulunarak rakibin zorluk derecesine dikkat çeken Gündoğdu, zor bir karşılaşma oynayacaklarını dile getirirken, buna rağmen puan ya da puanlar almak zorunda olduklarını belirtti
 
KAMP GORRION OTEL’DE
Öte yandan Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa ile oynayacağı maç için birgün önceden İstanbul’a gidecek. Cumartesi günü öğle yemeği yedikten sonra yola çıkacak olan sarı-yeşilli kafile, karşılaşmanın oynanacağı Bahçelievler’de bulunan Gorrıon Otel’de maç saatini bekleyecek.