Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKANLAR BAYRAMOĞLU'NDA YÜZDÜ!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Bayramoğlu sahilindeki tamamlanan çalışmaları ve halkın kullanımına sunulan plajı yerinde inceledikten sonra vatandaşlarla birlikte denize girdiler.

BAŞKANLAR BAYRAMOĞLU'NDA YÜZDÜ!
28 Haziran 2013 - 10:11
 Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelileri bu yaz Darıca Bayramoğlu sahilindeki halk plajında denize girmeye davet ederken, hem denize girenlerle sohbet etti, hem de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. ‘’Bu yaz Darıca Bayramoğlu sahilinde halkımızla denize gireceğiz’’ sözünü verdiklerini ve bu sözü tuttuklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu Sahili 1. Etap Düzenleme çalışmaları kapsamında gelinen noktayı inceledi. “Eşsiz bir sahil şeridine sahip olan Darıca’da halkımız için yeni plajlar açtık. Darıca’da bu yaz halkımızla el ele denize girmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’ ifadesini kullanan Karaosmanoğlu plajda çalışmaların süreceğini ifade etti.
 
KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak ise kısa sürede sahilde önemli çalışmalara imza atıldığını ifade ederek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Karabacak “arıtma tesisinin de devreye girmesiyle birlikte Darıca’da denizlerimiz artık yüzülebilir seviyeye geldi. Evsel ve sanayi atıkları artık denizlere bırakılmıyor. Bayramoğlu sahillerimiz artık bölgenin cazibe merkezi haline geliyor.İlerleyen dönemlerde yapılacak çalışmalarla birlikte Bayramoğlu turizmde marka haline gelecektir.Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek bölge halkını Bayramoğlu sahillerinde yüzmeye davet etti.       
Bayramoğlu sahil şeridi kış boyunca süren çalışmaların ardından 830 metrelik plaj haline getirildi. 11 bin metrekarelik sahil kesiminden, temizleme çalışmaları kapsamında 326 kamyon hafriyat toplandı. Kasım ayından bu yana devam eden çalışmalarda ayrıca plajda tuvaletler, duşlar ve güneşlenme alanları yapıldı. Plaj özellikle bölge halkının denizle buluştukları bir yer haline geldi.