Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Ömeroğlu'ndan Önal'a iade-i ziyaret

Kentimizin en aktif sivli toplum kuruluşlarından biri olarak öne çıkan ve özellikle sosyal yardım anlamında yapılan faaliyetleri dikkat çeken Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın Başkanı Ahmet Önal’ın geçtiğimiz gün özel konukları vardı.

Başkan Ömeroğlu'ndan Önal'a iade-i ziyaret
17 Ağustos 2024 - 12:00
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, bir süre önce kendisini ziyaret eden Kocaeli Erzurumlular Vakfı yönetimi adına Başkan Ahmet Önal’a iade-i ziyarette bulundu.

AKBULUT VE YILMAZ EŞLİK ETTİ
Vakıf Başkanı Önel ile sahibi olduğu Körfez merkezli Önal Lojistik firmasında bir araya gelen Belediye Başkanı Ömeroğlu’na ziyaretinde AK Parti önceki dönem Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile Belediye Meclis Üyesi Yavuz Yılmaz da eşlik etti. Ziyarette Körfez Belediye meclisinin AK Partili üyelerinden Doğan Önal ile Önal Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Önal da hazır bulundu.

BAŞKAN ÖNAL TEŞEKKÜR ETTİ
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen Vakıf Başkanı Ahmet Önal, “Bizim için bir ağabey gibi olan Ramazan başkanımıza ve çok değerli diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum. Kendileri ile hoş bir ortamda sohbet etme imkanı bulduk” dedi.

“DOSTLARIMIZLA BULUŞTUK”
Ev sahipliği için iş insanı Ahmet Önal’a teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ise, “Kocaeli Erzurumlular Vakfı’mızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kentimizin saygın iş insanlarından ve kanaat önderlerinden biri olan Ahmet Bey ile bir araya geldik. Hoş sohbet bir ortamda dostlarımızla buluştuğumuz için mutlu olduk” açıklamasında bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum