Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Büyükgöz, yeni restaurantta basın mensuplarını ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar’da hizmete giren Güzide Restaurant’ın ilk müşteri kabulünü basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptı. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin tüm tesislerinin A sekmentinde hizmet verdiğini kaydetti

Başkan Büyükgöz, yeni restaurantta basın mensuplarını ağırladı
18 Ağustos 2023 - 15:32 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 15:42
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eskihisar’da hizmete giren Güzide Restaurant’ın ilk müşteri kabulünü basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptı. Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin tüm tesislerinin A sekmentinde hizmet verdiğini kaydetti
Eskihisar Sahili’nde yeni yapılan Güzide Restoran’da Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, Mehmet Dinç ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mecit Kaskinoğlu ile birlikte basın mensuplarını ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,tesis hakkında bilgilendirmelerde bulunmasının ardından ilçede yaptıkları hizmetler hakkında da açıklama yaptı.
 Yeni açılan ve ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldiği tesisin hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükgöz, “Bu tesis Gebze’mize hayırlı olsun. İnsanlarımız serzenişte bulunurdu. 'Sosyal tesisimiz yok' derlerdi. Biz de kent meydanından başladık orada bir restoran, bir kafe. 1 ay önce de burayı açtık. Biz insanımıza en iyi lezzeti ve en makul fiyatları insanımıza sunacağız kendimize hedef koyduk. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hem balık tarafında hem de burada her geçen gün büyüyen takdir ve teşekkür yumağı gelişiyor. Yani yaptığımız işin yerini bulduğunu gösteriyor. Biz restoranlara kafelere asla rakip değiliz. Bizim kapasite oranımız onların yanında binde biri bulmaz. Gebze’de kaliteyi örnek olarak biz yapalım dedik, diğer işletmeler de bizi örnek alarak hem lezzetiyle, hijyeniyle Gebze kamuoyuna hizmet etsinler istedik” dedi.
 
DEPREM BÖLGESİNDE EN UZUN SÜRE GÖREV YAPAN BELEDİYE OLDUK

6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği deprem bölgesinde en uzun süre görev yapan belediye olduklarının altını çizen Büyükgöz, “Biz öncelikle Gebze kamuoyunun bize vermiş olduğu yetkiyi deprem bölgesinde de kullandık. Hatay’da en uzun görev yapan belediye başkanı olarak hizmet sunduk. Ekip olarak çok uzun bir süre oradaydık. Hatay’ın temizlik işlerinin tamamını bize tevdi etmişlerdi. Biz de bu görevi yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Biz burada Gebze’mizi en güzel şekilde temsil etmek için gayret gösterdik. Valilik bu işi kendi üzerine aldıktan sonra görevimiz orada tamamlandı” diye konuştu.
 
 VERDİĞİĞİMİZ SÖZELERİN HEPSİNİ YERİ GETİRDİK

Standart belediyecilik hizmetini 2 yıl gibi bir süre zarfında yapabildiklerini aktaran Büyükgöz, “Süreç olarak baktığımızda Göreve başladık 6-7 ay sonra karşımıza pandemi çıktı. O süreçte  pandemi önceliğinde  çalışmalar yapıldı. Normalleşme sürecinde de deprem meydana geldi. Bu bir mazeret değil, hizmetlerdeki önceliğin değişmesiyle birlikte çalışmalar yürüttük. Ama biz verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Fazlası var eksiği yok. 2 yıl civarı bir görev yapmış olduk, onun haricindeki kısım pandemi ve deprem süreciydi” şeklinde konuştu.
 
PANDEMİ VE DEPREM, BİZİM MAZERETİMİZ OLMADI

Büyükgöz sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Gençlere, yaşlılara, hanımlara, engellilere karşı önceliklerimiz var. Bugün 75 bin genç spor imkanına kavuştu. Bu yaz 30 branşta 10 bin çocuğumuzla yaz spor okullarını devam ettiriyoruz. Gebzespor’umuz bizim markamız. En az 5 bin çocuğumuzun Gebzespor formasıyla altyapıda oynaması lazım. Bu hedefinizden vazgeçmeyeceğiz. Voleybol takımı ve ampute takımımız göğsümüzü kabartıyor. Gebze’nin Süper Lig’de  ve 1. Lig’de takımları var. Biz Gebze’yi her alanda a segment pozisyonunda bulunması için gayret gösteriyoruz. Hem mekanda hem de hizmette bunu hedefliyoruz. Gençlik merkezimizi teftiş ettik. Orayı da yakında açacağız. 41 branşta 2 bin gencimiz buradan faydalanacak. Bizim dönemimizde o kurum, bu kurum yok, herkesle iş birliği yapacağız. İlyasbey sağlıklı yaşam merkezi 115 milyon liraya mal oldu. Gebze’mizin öz kaynaklarıyla yaptığı bir yatırım”
 
GEBZE’NİN 4 GİRİŞİ, 4’DE ÇIKIŞI OLDU

“EKim ayına kadar cadde ve sokaklardaki sorunlar çözülecek. Gebze’de en büyük sorun, ulaşım, park yeri. GOSB a gitmek için 45 dakika zaman harcanırdı. Şu anda rahatça gidilebiliyor. Gebze’nin girişi çıkışı belli değildi. Şimdi Gebze’ye 4 giriş 4 çıkış var. Park ihtiyacı vardı bir mahallemizde oraya park götürdük. Bir başka mahallemiz sağlık ocağı lazım dedi, sağlık ocağı götürdük. İlçe ölçeğinde tek adli tıp kurumu Gebze’de var. İlçe ölçeğinde ilk göç idaresi Gebze’de var.”
 
TEMEL ATMA TÖRENLERİ YAPMADIK, AMA AÇILIŞLARI YAPACAĞIZ

“Hiç bir hizmetimizde temel atma töreni yapmadık. Yapılanı biliyorlar ama hiç bir şey yapılmadı diyorlar. Gaz yapmaya gerek yok. Bu gerçekten insanı üzüyor. Eksik yapılan varsa onu mutlaka söylemelisin. Ama yapılana yapılmadı demek yanlış bir tutumdur. Muhalefet yapılabilir, muhalefet olmazsa iktidar bazen yanlış yapabilir. Ama muhalefet yapılırken de insanı değerlerin içinde yapılması gerekiyor. Ben hiç kimseye iftira atmadım. Ben yapmadığım için karşındakinin de yapmayacağını düşünüyorum. Temel atma törenleri yapmadık ama önümüzdeki günlerde açılış törenlerimizi yapacağız. Biz bir kuruş tasarruf edelim diye düşündük ama bazen bu düşünce yanlış olabiliyormuş.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum