Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara muhtarlarla bir araya geldi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişare toplantısında talep ve önerileri dinledi. İlçeyi ortak akılla yönetmek adına muhtarlarla sürekli bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Muhtarlarımızla ortak hareket ederek mahallelerimizdeki sorunları birlikte çözüyoruz” dedi.

Başkan Bıyık ve Kaymakam Kara muhtarlarla bir araya geldi
02 Ekim 2024 - 11:36
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, mahalle muhtarlarıyla istişare toplantılarına devam ediyor. Belirli periyotlarla her mahallede gerçekleşen buluşmaların adresi bu kez Osmangazi Mahallesi oldu. Başkan Muzaffer Bıyık ve Kaymakam Yüksel Kara, Osmangazi Mahallesi’nde gerçekleşen muhtarlar buluşmasında mahallelerin sorun ve taleplerini dinledi.

BİRLİKTE HAREKET EDEREK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
Her mahallenin farklı sorunları ve talepleri olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, muhtarlarla bir araya gelmeyi önemsediklerini söyledi ve şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz günden itibaren her mahallemize eşit hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Bunu yaparken de muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinleyerek ortak akıl çerçevesinde yapıyoruz. Mahalle muhtarlarımızdan gelen talepleri birlikte istişare ederek sorunları da birlikte çözüyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sahada ortak çalışıyoruz.”

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
İstişare toplantısında mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen ve not alan Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman muhtarlarla dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi. Önümüzdeki süreçte de muhtarlarla düzenli olarak bir araya gelmeye ve iş birliğini güçlendirmeye devam edeceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan en önemli yerel yönetim temsilcileridir. Onların görüşleri ve talepleri bizim için çok değerli. Bu tür buluşmalarla hem yapılan hizmetleri anlatma hem de mahallelerimizin ihtiyaçlarını doğrudan öğrenme fırsatı buluyoruz. Amacımız, Darıca’yı hep birlikte daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum