Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık: ''Kuru kuruya şov yapmanın alemi yok... Çevrecileri İzmir Denizi'ne davet ediyorum!''

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, son günlerde tartışma konusu olan Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası ile alakalı konuştu. ‘’Binlerce balık katledildi’’ diyenleri sert bir dill eleştiren Bıyık, ‘’Kuru kuruya şov yapmanın alemi yok... Çevrecileri İzmir Denizi’ne davet ediyorum!’’ dedi.

Başkan Bıyık: ''Kuru kuruya şov yapmanın alemi yok... Çevrecileri İzmir Denizi'ne davet ediyorum!''
20 Eylül 2024 - 21:09
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün ödül töreninin gerçekleştiği Çınaraltı Meydanı’nda yaptığı açıklamada ‘’Zıpkınla Balık Avı Etkinliği başlangıcından bu yana, bir spor dalı, uluslararası arenalarda yapılan hem federasyonumuzun hem Bakanlığımızın her türlü desteğini almış,  profesyonel ekiplerle beraber yapılan ve planlı programlı, ayağı yere basan ne yaptığını bilen bir spor dalı aslında bakarsanız bu.

BU BİR KATLİAM DEĞİL
Vahşice bir katliam değil bu değerli hemşerilerim, altını bir kez daha çiziyorum. Bir katliam değil. Eğer buna eğer buna katliam derlerse şayet buna katliam diyenleri bundan sonra balık yememeye davet ediyorum. Kimse balık yemesin. Öyle kuru kuruya da şov yapmanın alemi yok. ‘’Binlerce balık katledildi’’ cümleye bakar mısınız?

ÇEVRECİLERİ İZMİR’E DAVET EDİYORUM!
Ben dün açılışta bazı çevresel çalışmalarımızdan bahsettim. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin ve Çevre şehircilik bakanımızın İzmit Körfezi’nde  yaptığı çalışmalardan bahsediyorum. Ama içim kan ağlayarak, yüreğim sızlayarak da İzmir Denizi’ndeki denize vuran ölü balıkları ile alakalı yüreğim kan ağlıyor. Çevrecileri de oraya davet ediyorum. Lütfen bu işi siyasal bir sahneye çekmeye çalışmasın. Burada sporcularımızın da emeklerine haksızlık yapılmasın. Bizler Darıca‘da, Kocaeli’de ülkemizin farklı ilçelerinden gelen sporcularımızı ağırlamaktan mutluluk duyduk. Keyif aldık, sohbet ettik, ilçemizi tanıttık, memleketimizi tanıttık. Onları da güler yüzlü bir şekilde de bugün uğurlamaya geldik.  Derdimiz hizmet etmek, derdimiz spora katkı sunmak, derdimiz denizdeki Cenabı Allah’ın bize vermiş olduğu nimetlerle hem insanımızı hem de vatandaşlarımızı keyifli zamanlar geçirttirmek.

YİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ
Burada toplanan yaklaşık 300 tane balık avlandı. Bununla alakalı bir bilgi vereyim. Buradaki balıkları da  kaymakamlığımızın ve belediyemizin sosyal yardım alan ailelere göndereceğiz. Yani bu ekibin hepsi kazanıyor. Bu işlemin kaybedeni yok, herkes kazanıyor. İnşallah başka zamanda olsa böyle güzel etkinliklere ben şahsım olarak ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı adına da söz veriyorum, yine böyle etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Kimsenin de şüphesi olmasın’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum