Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Acarhoroz; Darıca Gençlerbirliği, en iyi yerlerde olacak!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, Motto Futbol YouTube kanalında katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Acarhoroz; Darıca Gençlerbirliği, en iyi yerlerde olacak!
27 Ocak 2023 - 13:08
Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz yaptığı açıklamada ''Futbolu bir fabrika gibi görüyorum. O yüzden birçok yatırımımı bundan sonra futbola yapacağım. Bursaspor’a maddi manevi çok katkımız oldu. Ben hala Bursasporluyum. Haddi aşan eleştiriler oldu. Çok kızdım, yazıklar olsun size dedim ve o gün bedelini ödeyip kendi futbol takımımı almaya karar verdim. Bu süreçte de Darıca Gençlerbirliği ile tanıştık. Benim amacım kulübü bir fabrika, kurumsal tüzel kişilik gibi işletip en iyi yere getirmek"

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
“Şu anki Asbaşkanımız, satılık kulüp varsa parasını verip alalım demiş. Darıca satılık galiba demişler. Hemen aradık. Eski başkan Arif Bey de satıyoruz demiş. Ertesi gün gittik, gittiğimiz gibi de pazarlığı yapıp aldık. Geldiğim günlerde transfer yapamadım. Var olan kadroyla en iyi sonucu nasıl alırım diye sürekli yüksek prim açıklayarak futbolculardan %100 verim almaya çalıştım. Bu süreçte Sadece prim olarak 1 milyon Lira ‘ya yakın para dağıttık. Devre arası transfer döneminde ise iyi futbolcular aldık. 2 haftada 2 galibiyet aldık. Lider Karaman'ı deplasmanda devirdik. Önümüz açık, güzel işlere imza atacağız"

BAŞKAN MUZAFFER BIYIK'A TEŞEKKÜR EDERİM
“Buraya geldiğimden beri tek başıma mücadele ediyorum. Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık haricinde maddi anlamda destek veren kimse olmadı. Bursaspor küme düşerse onlarla karşılaşma şansımız yok. Çünkü biz üst lige çıkmış olacağız. Umarım küme düşmezler, en kısa zamanda ait oldukları Süper Lig'de yerlerini alırlar. İlerleyen zamanlarda, kadın futbol takımı kurma gibi bir niyetiniz var mı? İlk olarak onu yapacağız. Bence kesinlikle olması gerekiyor. Maalesef Kocaelispor ile çok sıcak bir bağımız olamadı. Çünkü biraz da yangın yerime geldik. İşimize bakarken oralara pek el atamadık. Onlar da bize bir hoş geldin demedi. Ama şu işleri bitirelim gerekirse ben giderim. Ben ikili ilişkileri severim" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum