Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Acarhoroz, Darıca G.B U14 takımıyla şampiyonluk yemeğinde buluştu

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, Grubunda namağlup Şampiyon olan Darıca Gençlerbirliği U14 Takımının Şampiyonluk yemeğinde altyapı hocaları, U14 takım oyuncuları ve aileleri ile buluştu. Şampiyonluk pastasını genç futbolcularla kesen Başkan Acarhoroz, altyapıya büyük destek vereceklerinin altını çizdi.

Başkan Acarhoroz, Darıca G.B U14 takımıyla şampiyonluk yemeğinde buluştu
03 Ocak 2023 - 21:12 - Güncelleme: 06 Ocak 2023 - 00:01

Önceki gün grubunu lider bitirerek şampiyon olan Darıca Gençlerbirliği U14 takımı, hak ettikleri şampiyonluğu Darıca Antik Köfte’de düzenlenen yemekte kutladılar. 

BAŞKAN ACARHOROZ YALNIZ BIRAKMADI

Darıca Gençlerbirliği’nin genç yeteneklerini bu önemli günde Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, Asbaşkan Aşkın Aydın, Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ender Alkan, Genel Koordinatör Uğur Kılıç ve Altyapılar Sorumlusu İbrahim Erestin yalnıx bırakmadı.

AİLELER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Şampiyonluk pastasını genç yıldız adayları ile beraber kesen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, futbolcuların ailelerinin de ilgi odağı oldu. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Acarhoroz, “Darıca’nın çocuklarının isteyip de yapamayacağı şey yok. Sizlerle gurur duyuyorum. Biz bir aileyiz. Her zaman ama her zaman sizlerin yanındayım. Bizi çok mutlu ettiniz. Bu camiaya yeni bir başarı kazandırdığınız için hepinizi kutluyorum. İyi ki varsınız. Ayrıca futbolcularımızın ailelerini de tebrik ediyorum, dediğim gibi biz bir aileyiz’’ dedi.

Başkan Acarhoroz’un konuşmasının ardından katkı sağlayan altyapı hocalarına teşekkür plaketi verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.


 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum