Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Basınspor sahada da gücünü gösterdi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle, Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından planlanan futsal müsabakası eğlenceli anlara sahne oldu. Darıca Gençlik Spor ile Basın takımını karşı karşıya getiren dostluk maçını gazeteciler 9-8 kazandı.

Basınspor sahada da gücünü gösterdi
20 Ocak 2023 - 16:14
GAZETECİLER, DARICA G.B’NİN EN ÖZEL MAÇININ FORMALARINI SIRTINA GEÇİRDİ
Müsabaka öncesinde günün anısına Darıca İlçe Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından başlayan futsal dostluk müsabakasına Basın takımı, 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Ziraat Türkiye Kupasında Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile oynadığı müsabakada giydiği formalarla sahaya çıktı. 

PASTA KESİLDİ, MADALYA TAKDİM EDİLDİ
Basın takımı ile sık sık bir araya gelme dileğinde bulunan Darıca Gençlik Spor İlçe Müdürü Resul Kotan, programları nedeniyle maçta olmayan diğer basın mensupları ile Gençlik Merkezi’nde başka bir organizasyonda bir araya gelme temennisinde bulundu. Karşılaşma sonrasında organizasyona katılan herkese pasta ikramında bulunulurken, katılım sağlayan gazetecilere Darıca İlçe Spor Müdürlüğü tarafından günün anısına madalya takdim edildi.
 
SELÇUK ŞAHİN’E ÖZEL TEŞEKKÜR
Renkli organizasyonun hayata geçmesine öncülük eden, basın mensupları ile yakından ilgilenerek, kusursuz bir dostluk maçı olmasında büyük emeği olan Darıca İlçe Spor Müdürlüğü Spor Koordinatörü Selçuk Şahin’e teşekkür eden basın mensupları, bu tarz dostluk maçlarının devamının gelmesi dileğinde bulundular.








FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum